Minuni în prag de Crăciun

Zilele acestea au fost pline de emoții pentru noi, ca asociație, dar mai ales pentru 33 de copii instituționalizați, din București care au primit 33 de biciclete și 50 de copii, din casele de tip familial din Mun. Giurgiu care au beneficiat de jucării din partea organizației Mozaiq și dulciuri din partea prietenilor noștri de la DRUMMERS CONCEPT, precum și susținerea celor 10 familii din Comuna Cosoba, Jud. Giurgiu de către compania RDS – RCS. 

Campania noastră de strângere de fonduri pentru biciclete s-a bucurat de mare succes și de o foarte bună mobilizare din partea tuturor. Au fost donații de la 5-10 lei până la 4500 de lei. Nici nu știți cât de mult a contat pentru noi fiecare gest. Dar, mai ales, pentru copilașii care și-au văzut visurile împlinite, puteți fi siguri că sunteți niște eroi aducători de speranță și bucurie. Vă mulțumim din inimă pentru generozitate!

De asemenea, pentru reușita de anul acesta vrem să le mulțumim în mod deosebit sponsorilor principali: Organizația Vreau să fiu părinte!, Trupa Subcarpați, și donatorilor online.  

Rolul lui Moș Crăciun a fost jucat de Vișinel Balan, inițiatorul acestei campanii. Emoția și lacrimile de fericire ale fiecărui copil au fost cu adevărat copleșitoare, mai ales pentru Moș Crăciun care a ascultat povestea fiecărui copilaș și care s-a bucurat, alături de echipa sa, de colindele și poeziile recitate de aceștia. A fost o experiență cu adevărat minunată, prin care ni s-a confirmat cât de bine este să faci bine.

Cu această ocazie, vrem să vă anunțăm că am demarat o nouă campanie prin care dorim să strângem banii necesari pentru achiziționarea unui apartament, pentru patru tineri ai străzii. Mai multe despre proiect și cum puteți susține  – click aici.

Vă mulțumim încă o dată pentru bucuria pe care ați adus-o în viețile copiilor abandonați și pentru că, poate pentru prima oară după mult timp, cu toții au simțit adevărata emoție a Crăciunului!

Vă dorim sărbători binecuvântate și la mulții ani!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *