START ÎNSCRIERI – CONFERINȚA POVESTEA MEA, ediția 7.

Ai crescut într-o casă de copii, centru de plasament sau rezidențial?

Ai reușit? Te consideri un om de succes?

Crezi că povestea ta ne poate inspira?

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la Conferința anuală „POVESTEA MEA”. Eveniment realizat de Vocea Copiilor Abandonați în parteneriat cu BCR și PERSO – atelier cu personalitate, ce a ajuns la a 7-a ediție.

În acest an, după 30 de ani de la căderea regimului Ceaușescu, de libertate, dă-m start înscrierilor tinerilor care au crescut în centrele de plasament/ casele de copii în perioada regimului Ceaușescu și după Ceaușescu. Pentru a te înscrie e nevoie să fi reușit, prin forțe proprii, să ai succes atât în plan profesional, cât și personal.

Din ’89 până în prezent au ieșit din îngrijire peste 120.000 de tineri ce împliniseră 18 ani. Pornind de la această cifră, ne-am întrebat: cum s-a făcut pregătirea pentru ieșirea din îngrijire și dacă au existat mecanisme, programe de monitorizare după ieșirea lor din îngrijire? Toate direcțiile de protecția copilului ne-au relatat faptul că nu au informații despre tinerii ce au părăsit centrele de plasament/ rezidențiale mai devreme de 2010. Legat de monitorizare, ne-au spus: “nu prevede legislația în domeniu, motiv pentru care nu au fost monitorizați”.

Anul acesta ne-am propus să-i căutăm pe cei care au crescut în centrele de copii înainte și după ’89 și astfel evenimentul din acest an să-l dedicăm lor. Înscrie-te!

Înainte să te înscrii, răspunde-ne la următoarea întrebare: Cât de greu ți-a fost după ce ai părăsit casa de copii, dar mai ales cum ai găsit forța și resursele pentru a fi pe picioarele tale?

Înscrie-te la conferința POVESTEA MEA din acest an.

Persoana de contact: Vișinel Costel BALAN

Tel: 0743365469

Email: office@voceacopiilor.ro

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *