4 ani împreună….

Având în vedere că evenimentul de pe 7 iunie a fost amânat din lipsă de prezentă echipa Desenăm Viitorul Tău are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul aniversar care încununează patru ani de activitate.

Timp de patru ani am împlinit dorințele a peste 2000 de copii aflați în dificultate, am desfășurat acțiuni de promovare privind drepturile lor și am câștigat încrederea partenerilor și susținătorilor financiari.

 

În cei patru ani de existență Asociația Desenăm Viitorul Tău a reușit să deschidă primul centru educațional dedicat susținerii tinerilor instituționalizați, centru care urmărește îmbunătățirea calității vieții și pregătirea lor pentru un start pozitiv în domeniul socio-profesional.

Gala de prezentare a Raportului de Activitate a Asociației Desenăm Viitorul Tău pe 2016 va avea loc într-un mediu festiv, sâmbătă, 10 iunie 2017, la sediul EDFORSO, de pe strada Dâmbovița Nr. 1, lângă Lacul Morii, începând cu ora 16:30.

Ne vom bucura atât de prezența tuturor membrilor implicați în realizarea activităților desfășurate în cadrul Asociației Desenăm Viitorul Tău, cât și a membrilor sponsorilor și partenerilor. Avem surprize pentru fiecare 🙂

 

Dacă dorești să participi la eveniment te rugam să ne scrii pe office@desenamviitorul.ro cu textul: Vreau să particip – nume si prenume.

Vă așteptăm cu drag!

Cu deosebită stimă și apreciere,

Vișinel Bălan

președintele Asociației Desenăm Viitorul Tău

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *