Educație Tabara EDFORSO – terapie pentru copiii abandonați

AICI POȚI FACE DONAȚIA

Mulțumită ție, au fost realizate 4 ediții ale taberei EDFORSO – EDUCAȚIE, FORMARE, SOCIETATE. Tu și alți oameni frumoși, dornici de implicare și cu inițiativă, v-ați adunat pentru cauza copiilor abandonați și astfel au fost realizate primele 4 ediții ale taberei EDFORSO.  Vă mulțumim din toată inima noastră! 

Anul acesta, continuăm tradiția – o putem, deja, numi așa – și ne dorim să sărbătorim cea de-a 5-a ediție EDFORSO la Căciulata, o stațiune minunată, din județul Vâlcea.

Beneficiari ai acestei tabere vor fi 15 tineri proveniți din centrele de copii. Scopul taberei este de a consolida deprinderile de viață independentă pentru ei și de a-i ajuta să-și accepte condiția psiho-emoțională. Noi credem că un prim pas spre succes este să-ți accepți trecutul și astfel poți să construiești omul de mâine, frumos și luminat.

Fiecare ediție EDFORSO, de-a lungul timpului, ne-a demonstrat cât de binefăcătoare a fost pentru copiii insituționalizați. Am reușit să le oferim o speranță pentru ziua de mâine și modalitățile de a se încuraja să depășească momentele grele. Le-am deschis dorința de a fi independenți și de a înțelege că educația și munca sunt căile sigure pentru o viață decentă și fericită.

Taberele EDFORSO sunt mai mult decât câteva zile de distracție. Sunt, pentru copiii noștri, ai sociețății românești, adevărate „călătorii inițiatice”, în care descoperim împreună căile prin care putem fi mai buni, valoroși pentru societate și pentru noi înșine.

Pentru a le putea oferi și în acest an o experiență de viață, o licărire de speranță, avem nevoie de oamenii cu inimă mare. Nu avem alte resurse, decât ajutorul financiar al fiecăruia dintre noi. Așadar, vă rugăm pe această cale să ne ajutați, și acum, să putem organiza cea de 5-a ediție a taberei.  Costul total se ridică la 9 450 leiAcești bani acoperă transportul, cazarea și masa pentru toți cei 15 copii și însoțitori/traineri.Este o sumă modică, dar care poate schimba viața unor tineri. 

Fiți alături de noi, dar mai ales alături de ei.  Puteți să ne ajutați cu donații pe bursa binelui – click aici. Ne ajută mult și dacă faceți cunoscută cauza noastră.

Vă îmbrățișam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *