Ei vor deveni o carte!

15 zile am votat și astăzi avem cele 5 povești care se vor transforma într-o carte. 5 ani în care sărbătorim POVESTEA MEA într-un mod cu totul și cu totul diferit: #împreună într-o carte!

POVEȘTILE FINALISTE: 

1 – VIRGIL BALAN – 114 voturi

2 – NIȚĂ COSMIN – 74 voturi

3 – VASILE PORUMBARU – 68 voturi

4 – VIȘINEL BALAN – 60 voturi

5 – TIBERIU ANTIPA – 58 voturi

6 – MARIAN RAICU – 57 voturi – REZERVĂ

Povestea MEA este un demers de empowerment comunitar, unic în Români. Ne propunem să punem în prim plan povești de viață ale unor oameni ce au plecat din centru de plasament, cu scopul de a crea în mentalul colectiv un loc pentru copilul instituționalizat, a-l face mai vizibil și a diminua din stigma atașată condiției sociale. Sistemul de protecție în care se află nu se dovedește a fi destul de eficient în a-i oferi o direcție de dezvoltare personală.

Evenimentul este susținut de Banca Comercială Română – BCR.  Anul acesta, aflat la a V-a ediție, ne organizăm altfel. 5 povești vor fi transformate într-o carte. Cartea va fi scrisă de jurnalista Flavia DRĂGAN în colaborare cu echipa de proiect a organizației și va fi lansată în ziua Conferinței POVESTEA MEA din acest an unde te așteptăm cu drag pentru a te inspira.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *