Moș Crăciun a ajuns la sute de copilași săraci

Magia Crăciunului este despre iubire și fapte bune. În perioada 17 – 24 decembrie 2020 Moș Crăciun a ajuns în Dumbrăveni, jud. Sibiu și în comunele din Jud. Giurgiu (Cosoba, Joița…) unde a oferit alimente, cărți de colorat, cărți cu alfabetul limbii române, produse igienico-sanitare și iubire.

Alături de spiriduși, timp de 10 ore fără întrerupere, Moș Crăciun s-a organizat pentru ca micuții să se bucure de darurile moșului. Crăciunul nu este despre Moș Crăciun este despre bunătate, smerenie, iertare și binele suprem. Este despre a iubi și a aduce bucurie în sufletul copiilor aflați în situații limită. Este despre a evita suferință.

Haideți să facem ca povestea fetița cu chibrituri să nu se întâmple. “Era un ger grozav afară. Ningea mocnit şi începuse a se înnopta: era Ajunul Anului Nou. Pe frigul şi pe întunericul acela, mergea pe stradă o biată fetiţă cu capul şi cu picioarele goale. Când plecase de-acasă, avusese nişte papucei de pâslă, dar nu-i fuseseră de prea mare ajutor. Papucii îi erau prea mari; mama ei aproape că îi rupsese de atâta purtat şi erau şi aşa prea largi pentru dânsa. Astfel că pe unul mititica îl pierdu grăbindu-se să treacă o stradă, unde era cât pe ce să fie strivită între două trăsuri grăbite. Iar pe celălalt i-l luase un băiat, care zicea că vrea să îşi facă din el un leagăn pentru copilul lui, când o fi să aibă şi el unul.” – de Hans Christian Anderson

Mulțumim Fundației pentru Educație eMAG pentru suportul financiar oferit în această misiune de bine și fericire.

Mulțumim Fundației Filantropice Metropolis pentru microbuzul pus la dispoziție. Mulțumim AGORA 175 și companiei Facilities Management Services – FMS pentru angajații trimiși din București, Sibiu și Cluj pentru a ne ajuta în demersul de la Dumbrăveni și jud. Giurgiu.

Mulțumim voluntarilor și sponsorilor apropiați organizației noastre. Am reușit să ducem tone de alimente copiilor din Dumbrăveni. Mulțumim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *