Vocea Copiilor Abandonați NOUTĂȚI Am făcut bine pentru copiii cu dizabilități, refugiați, din prahova

Am făcut bine pentru copiii cu dizabilități, refugiați, din prahova

În condițiile în care războiul din Ucraina nu a încetat, trebuie să ne îndreptăm atenția în continuare asupra ajutorului pe care trebuie să îl oferim refugiaților.

În aceste momente grele pentru poporul ucrainean este nevoie de solidaritate cu victimele acestui razboi. Copiii sunt victimele cele mai vulnerabile, iar aceștia necesită o atenție deosebită. Pe langă hrană si adăpost, acestia au nevoie si de suport pshilogic pentru a trece mai ușor peste această traumă. În acest sens, cu sprijinul BCR Social Finance și ERSTE Fundation am reușit să ajutăm cu cele necesare, pentru desfășurarea activităților, copiii cu dizabilități ucrainieni găzduiți la un centru din Prahova.

La nivelul Romaniei se află copii refugiați din Ucraina aflați cu măsura protecției speciale care în continuare au nevoie de suport. De aceea, vă incurajez pe toți, să fim în continuare alături de copii prin resursele pe care le avem.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Voci pentru copiii abandonați: Opriți abuzurile sexuale în instituțiile de protecția copiluluiVoci pentru copiii abandonați: Opriți abuzurile sexuale în instituțiile de protecția copilului

Sunt mândru să anunț lansarea campaniei Voci pentru copiii abandonați: Opriți abuzurile sexuale în instituțiile de protecția copilului. În ultima lună, am analizat cu atenție fenomenul abuzurilor din sistemul de